Gæster til grillmad
Mens grillen varmer op, er der tid til at snakke, få en drink og hygge sig med gæsterne.
Mens grillen varmer op, er der tid til at snakke, få en drink og hygge sig med gæsterne. Her er forslag til en middag med 4 retter fra grillen.
Forret:
Grillede kammuslinger med ærtesalat
Hovedret:
Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat
Mellemret, forret eller tilbehør:
Grillede grøntsager med krydderurtemayonnaise
Dessert:
Lun jordbærsalat med små marcipankager
Få opskrifterne længere nede på siden. Velbekomme ♥
Tip: Tænd grillen ½ time før brug. Overfladen på grillkullene skal være grå, og alle flammerne væk, før man griller. Grillen skal være så varm, at det er for varmt efter 5-10 sekunder, når man holder en flad hånd henover grillristen. Brug grilltænger eller pincet til at vende det, der er på grillen med. |
SE OGSÅ: Skønne grillerier
SE OGSÅ: 5 lækre grillretter