-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Gnocchi bagt med taleggio og gremolata
Næringsindhold
- Energi pr. person:756 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:12 %
- Kulhydrat:60 %
4
Ingredienser
- 500 g gnocchi
- 200 g tallegio (italiensk cremet rødskimmelost)
- 1 lille bdt bredbladet persille
- 2 fed hvidløg
- Revet citronskal fra ½ citron
- 200 g groft brød
Sådan gør du
- Kog gnocchierne al dente som anvist på emballagen og læg dem i et ildfast fad, evt. fire ildfaste portionsskåle.
- Skær osten i skiver og læg dem ovenpå. Gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til osten er smeltet og gylden.
- Hak persille, hvidløg og citronskal fint og drys det hen over lige inden servering.