Grønsagsburger

Grønsagsburger

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse kogte kikærter
  • 100 g grønne ærter
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • ¼ tsk stødt chili
  • 50 g durummel
  • olie til stegning
  • 2 boller
  • Agurkecreme:
  • 1 dl græsk yoghurt
  • ½ agurk
  • frisk mynte
  • salt og peber

  1. Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt deafdryppede kikærter og grønne ærter. Varm igennemunder omrøring og tilsæt krydderier. Hæld det over i enfoodprocessor og kør det til en grov fars.
  2. Form farsen tilto eller fire bøffer og vend dem i mel. Steg dem gyldne påen pande med olie (ca. 2 min. på hver side) og server i luneboller med agurkecreme
  3. Agurkecreme: flæk agurken og skrab kernerneud, skær agurken i tynde skiver og vend sammen med yoghurt,hakket mynte, salt og peber.