
Grønsagsburger
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1lille løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 dåse kogte kikærter
- 100 g grønne ærter
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk stødt koriander
- ¼ tsk stødt chili
- 50 g durummel
- olie til stegning
- 2 boller
- Agurkecreme:
- 1 dl græsk yoghurt
- ½ agurk
- frisk mynte
- salt og peber
- Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt deafdryppede kikærter og grønne ærter. Varm igennemunder omrøring og tilsæt krydderier. Hæld det over i enfoodprocessor og kør det til en grov fars.
- Form farsen tilto eller fire bøffer og vend dem i mel. Steg dem gyldne påen pande med olie (ca. 2 min. på hver side) og server i luneboller med agurkecreme
- Agurkecreme: flæk agurken og skrab kernerneud, skær agurken i tynde skiver og vend sammen med yoghurt,hakket mynte, salt og peber.