Gryderet med svinekød i enebærsovs

Gryderet med svinekød i enebærsovs

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min. (når basisgryderetten er færdig)
  • Kogetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • ca. 1/3 basis-gryderet (ca. 800 g kød og grønsager)
  • 2½ dl kogelage
  • 5-6 hel enebær (hakkede)
  • 1½ dl cremefraiche 9 %
  • 2 tsk majsstivelse
  • Tilbehør: kartoffelmos
  • Pynt: bredbladet persille

  1. Varm kød og grønsageri kogelagen. Tilsæt hakkede enebær.
  2. Rør koldcremefraiche sammenmed majsstivelse og rørdet i den kogende gryderetunder omrøring.
  3. Laddet koge ca. 4 min. Smagretten til med salt og peber.Servér gryderettenmed kartoffelmos og pyntmed persille.