 
        Halloween drink: Vampyr-blod
Det er tykt og blodigt og ser makabert ud i de brugte glaskolber fra vaniljestænger. Ungerne kan selv fortynde saften med vand ved bordet, hvis den koncentrerede saft er for heftig.
10 stk.
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g ribs eller tranebær (fra frost)
- 150 g sukker
- 4 dl vand
- 10 glas fra vaniljestænger
Sådan laver du vampyr-blod
- Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og lad det koge op. Lad det simre i 20 minutter.
- Sluk og lad det trække i 20 minutter. Gentag opkogningen, og lad det simre yderligere 20 min., så saften bliver endnu tykkere.
- Sigt saften, og hæld den på brugte glaskolber fra vaniljestænger.
- Sæt dem i køleskabet indtil brug.
- Servér dem iskolde sammen med de seje Halloween pølsehorn
De bedste opskrifter til halloween
- 
    
          Halloween pølsehorn
- 
    
          Halloween drink: Vampyr-blod
- 
    
          Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
- 
    
          Spøgelsesboller til Halloween
- 
    
          Vafler med græskar
- 
    
          Halloweencupcakes: Edderkoppekager
- 
    
          Cupcakes til Halloween
- 
    
          Græskarsuppe i græskar
- 
    
          Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
- 
    
          Halloweendrink: Vampyrblod
- 
    
          Halloweensnacks: Marcipangræskar
- 
    
          Halloweenkage: Spøgelseslagkage
- 
    
          Halloween: Afskårne fingre af marcipan
- 
    
          Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
- 
    
          Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        