 
        Halloween pølsehorn
Bag uhyggelige pølsehorn til Halloween - Pølsehorn er altid et hit og her er de serveret i gaze dryppet med lidt frugtfarve – så er de klar til at blive dyppet i blodig ketchup.
Ca. 24 stk.
Total:2 timer
Ingredienser
- 2½ dl let- eller sødmælk
- 25 g gær
- 50 g smeltet smør
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 æg
- ca. 500 g hvedemel
- + hvedemel til udrulning
- 10 gode wienerpølser
- 1 æg
- 2 spsk. koldt vand
- ketchup
Sådan bager du Halloween pølsehorn
- Lun mælken til ca. 37 grader. Smuldr gæren heri, og rør den ud. Tilsæt smør, salt, sukker og æg. Rør det hele let sammen.
- Rør mel i mælken. Tilsæt melet lidt ad gangen – dejen skal være blød og glat. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i 1 time, eller natten over i køleskab.
- Del dejen i to, og rul den ud til lange baner på ca. 40 cm x 7 cm. Skær hver bane i trekanter. Skær pølserne i 3 stykker hver. Kom pølserne på dejen, og rul den sammen.
- Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg tilsat en anelse vand, og bag dem ved 200 grader i 12-16 minutter.
- Servér pølsehornene lune med ketchup og en blodig halloween drink: Vampyr-blod til.
De bedste opskrifter til halloween
- 
    
        Halloween pølsehorn
- 
    
        Halloween drink: Vampyr-blod
- 
    
        Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
- 
    
        Spøgelsesboller til Halloween
- 
    
        Vafler med græskar
- 
    
        Halloweencupcakes: Edderkoppekager
- 
    
        Cupcakes til Halloween
- 
    
        Græskarsuppe i græskar
- 
    
        Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
- 
    
        Halloweendrink: Vampyrblod
- 
    
        Halloweensnacks: Marcipangræskar
- 
    
        Halloweenkage: Spøgelseslagkage
- 
    
        Halloween: Afskårne fingre af marcipan
- 
    
        Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
- 
    
        Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind
 
             
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        