
SPONSORERET indhold
Halloween pølsehorn
Bag uhyggelige pølsehorn til Halloween - Pølsehorn er altid et hit og her er de serveret i gaze dryppet med lidt frugtfarve – så er de klar til at blive dyppet i blodig ketchup.
Af: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard / Kam Photographers
Ca. 24 stk. |
Total: 2 timer
Ingredienser
2½ dl let- eller sødmælk
25 g gær
50 g smeltet smør
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 æg
ca. 500 g hvedemel
+ hvedemel til udrulning
10 gode wienerpølser
1 æg
2 spsk. koldt vand
ketchup
Sådan bager du Halloween pølsehorn
- Lun mælken til ca. 37 grader. Smuldr gæren heri, og rør den ud. Tilsæt smør, salt, sukker og æg. Rør det hele let sammen.
- Rør mel i mælken. Tilsæt melet lidt ad gangen – dejen skal være blød og glat. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i 1 time, eller natten over i køleskab.
- Del dejen i to, og rul den ud til lange baner på ca. 40 cm x 7 cm. Skær hver bane i trekanter. Skær pølserne i 3 stykker hver. Kom pølserne på dejen, og rul den sammen.
- Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg tilsat en anelse vand, og bag dem ved 200 grader i 12-16 minutter.
- Servér pølsehornene lune med ketchup og en blodig halloween drink: Vampyr-blod til.