Halloween pølsehorn
Foto: Maria Warnke Nørregaard / Kam Photographers Inviter klassens eller kvarterets små zombier indenfor til en (u)hyggelig halloweenfest med blodige drinks og afskårne fingre.

Halloween pølsehorn

Bag uhyggelige pølsehorn til Halloween - Pølsehorn er altid et hit og her er de serveret i gaze dryppet med lidt frugtfarve – så er de klar til at blive dyppet i blodig ketchup.

printer Print
clock 2 timer
plate Ca. 24 stk.

2½ dl let- eller sødmælk
25 g gær
50 g smeltet smør
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 æg
ca. 500 g hvedemel
+ hvedemel til udrulning
10 gode wienerpølser
1 æg
2 spsk. koldt vand
ketchup

Sådan bager du Halloween pølsehorn

  1. Lun mælken til ca. 37 grader. Smuldr gæren heri, og rør den ud. Tilsæt smør, salt, sukker og æg. Rør det hele let sammen.
  2. Rør mel i mælken. Tilsæt melet lidt ad gangen – dejen skal være blød og glat. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i 1 time, eller natten over i køleskab.
  3. Del dejen i to, og rul den ud til lange baner på ca. 40 cm x 7 cm. Skær hver bane i trekanter. Skær pølserne i 3 stykker hver. Kom pølserne på dejen, og rul den sammen.
  4. Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg tilsat en anelse vand, og bag dem ved 200 grader i 12-16 minutter.
  5. Servér pølsehornene lune med ketchup og en blodig halloween drink: Vampyr-blod til.


    halloween-polsehorn-mumier-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Pølsehorn, Halloween-mad og Bageopskrifter