
SPONSORERET indhold
Halloween drink: Vampyr-blod
Det er tykt og blodigt og ser makabert ud i de brugte glaskolber fra vaniljestænger. Ungerne kan selv fortynde saften med vand ved bordet, hvis den koncentrerede saft er for heftig.
Af: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard / Kam Photographers
10 stk. |
Total: en time
Ingredienser
200 g ribs eller tranebær (fra frost)
150 g sukker
4 dl vand
10 glas fra vaniljestænger
Sådan laver du vampyr-blod
- Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og lad det koge op. Lad det simre i 20 minutter.
- Sluk og lad det trække i 20 minutter. Gentag opkogningen, og lad det simre yderligere 20 min., så saften bliver endnu tykkere.
- Sigt saften, og hæld den på brugte glaskolber fra vaniljestænger.
- Sæt dem i køleskabet indtil brug.
- Servér dem iskolde sammen med de seje Halloween pølsehorn
TIP: Har du ikke glas fra vaniljestænger, kan du købe medicinglas på apoteket.