Halloween drink: Vampyr-blod
Foto: Maria Warnke Nørregaard / Kam Photographers Inviter klassens eller kvarterets små zombier indenfor til en (u)hyggelig halloweenfest med blodige drinks og afskårne fingre.

Halloween drink: Vampyr-blod

Det er tykt og blodigt og ser makabert ud i de brugte glaskolber fra vaniljestænger. Ungerne kan selv fortynde saften med vand ved bordet, hvis den koncentrerede saft er for heftig.

printer Print
clock en time
plate 10 stk.

200 g ribs eller tranebær (fra frost)
150 g sukker
4 dl vand
10 glas fra vaniljestænger

Sådan laver du vampyr-blod

  1. Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og lad det koge op. Lad det simre i 20 minutter.
  2. Sluk og lad det trække i 20 minutter. Gentag opkogningen, og lad det simre yderligere 20 min., så saften bliver endnu tykkere.
  3. Sigt saften, og hæld den på brugte glaskolber fra vaniljestænger.
  4. Sæt dem i køleskabet indtil brug.
  5. Servér dem iskolde sammen med de seje Halloween pølsehorn

TIP: Har du ikke glas fra vaniljestænger, kan du købe medicinglas på apoteket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Halloween-mad