-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Hjemmelavet jordbærsorbet
Super nem opskrift på forfriskende jordbærsorbet.
JORDBÆRSORBET
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling og frys
(4 pers.)
300 g jordbær
75 g sukker
25 g glukose
1½ dl vand
saft af ½ citron
1½ pasteuriserede æggehvider
1. Skyl, og nip jordbærrene. Skær dem i mindre stykker.
2. Kom jordbær, sukker, glukose og vand i en gryde, og kog i ca. 5 min. Tilsæt citronsaft, tag gryden af varmen, og blend massen. Pres det gennem en sigte, og afkøl.
3. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt dernæst den blendede jordbærmasse. Rør, til cremen er ensartet. Afkøl cremen.
4. Kør den afkølede creme på en ismaskine i ca. 15-20 min., hvorefter den fryses. Har du ikke en ismaskine, kommer du massen i en beholder med låg, fryser og rører i den undervejs, ca. hver halve time.
► SE OGSÅ: Sorbet - den allerbedste sommeris
► SE OGSÅ: Lime-sorbet
► SE OGSÅ: Mango-passionsfrugt-sorbet med chokolade