-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Italiensk brødsalat
de gamle brødresterpå er at bruge dem i ensalat. Denne enkle salater en klassiker i det italienskekøkken.
(4-5 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Trækketid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- 4 skiver brød (uden skorpe)
- ½ kg tomater (mindre stykker)
- 3-4 hvidløgsfed (pillede og finthakkede)
- 1 stort bdt basilikum (pillede)
- evt. lidt salat
- 1 rødløg (delt i smalle både)
- salt og kværnet peber
- Marinade:
- 6 spsk olivenolie
- 2 spsk rødvinseddike
- Skær brødet i små terninger og kom det ien salatskål. Vend tomaternei. Drys salt ogpeber over.
- Pisk marinadensammen og vendden i salatblandingen,så brødet bliver godtgennemvædet. Blandhvidløg i, og lad salatentrække koldt en halvtimes tid.
- Vend basilikumbladeneog evt. salati sammen med løget.