-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Italiensk druebrød
Dette skønne italienske brød med små vindruer smager himmelsk og er især rigtig godt til ost.
1 stk.
Fordej:
- 140 g hvedemel gerne tipo 00
- 2 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 1 dl lunkent vand
- 2 spsk. olivenolie
- ½ tsk. salt
- ca. 350 g hvedemel gerne tipo00
- 300 g stenfri små vindruer
- 4 spsk. sukker
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 2 spsk. perlesukker
Sådan gør du:
- Fordej: Rør hvedemel, vand og gær sammen i en skål, og lad det stå et lunt sted ca. 1 time.
- Dej: Tilsæt vandet, olivenolie, salt og hvedemel til fordejen. Ælt dejen til den er smidig. Del dejen i
- Udrul dejen til 2 cirkler med en diameter på 25 cm. Læg den ene på bagepapir på en bageplade.
- Druer: Bland druer og sukker. Lad det trække lidt.
- Fordel halvdelen af druerne på den ene brødcirkel. Læg den anden dejplade over, og tryk den lidt fast.
- Fordel resten af druerne over. Lad brødet hæve ca. 1 time.
- Pensl med sammenpisket æg, og drys med perlesukker.
- Bag brødet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
- Skær brødet i trekanter som pizza.