Julegrød med æblemos og mandeldrys

Julegrød med æblemos og mandeldrys

(4 pers.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: ca. 45 min.
  • Kan fryses
  • 2 dl risengryn
  • 2 dl vand
  • 1 liter sødmælk
  • ½ tsk groft salt
  • 1 stk. hel kanel
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl rosiner
  • Tilbehør:
  • 150 g æblemos og
  • 2-3 spsk ristede mandler (hakkede)

  1. Kog vand og ris i en tykbundet gryde i ca. 10 min. Hæld mælk,salt og kanel i, og bring grøden i kog under omrøring. Rør jævnligt over hele bunden, så grøden ikke brænder på.
  2. Kog ved svag varme ca. 45 min. Tilsæt kokosmel og rosiner og lad grøden trække 5 min.
  3. Nyd den med æblemos og mandler.