Karryburger

Karryburger

En anderledes burgervariant med et strejf af karry

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 6 min.
  • 250 g hakket
  • kalkunkød (eller andet lyst kød)
  • 1 spsk karry
  • 1 lille rødløg
  • 1 dl græsk yoghurt (eller cremefraiche)
  • frisk mynte
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 2 pita- eller naanbrød
  • grøn salat
  • evt. chutney efter smag

  1. Ælt kødet sammen med 1 tsk karry og 1 spsk finthakketrødløg samt salt og peber.Form farsen til 2 flade bøffer ogstil dem koldt.
  2. Rør yoghurten sammen med karry, finthakketrødløg og mynte og smag til med salt og peber.
  3. Stegbøfferne på en pande med olie (2-3 min. på hver side) oganret dem i lune naan- eller pitabrød med salat, karrydressingog evt. chutney.