
Karryburger
En anderledes burgervariant med et strejf af karry
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 6 min.
- 250 g hakket
- kalkunkød (eller andet lyst kød)
- 1 spsk karry
- 1 lille rødløg
- 1 dl græsk yoghurt (eller cremefraiche)
- frisk mynte
- salt og peber
- olie til stegning
- 2 pita- eller naanbrød
- grøn salat
- evt. chutney efter smag
- Ælt kødet sammen med 1 tsk karry og 1 spsk finthakketrødløg samt salt og peber.Form farsen til 2 flade bøffer ogstil dem koldt.
- Rør yoghurten sammen med karry, finthakketrødløg og mynte og smag til med salt og peber.
- Stegbøfferne på en pande med olie (2-3 min. på hver side) oganret dem i lune naan- eller pitabrød med salat, karrydressingog evt. chutney.