-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Kirsebærkugler
Konfekt uden marcipan, nougat og chokolade.
Juleaften er lige om lidt, men du kan stadig nå at lave lidt lækkert til konfektskålen.
Idéen til disse lækre kirsebærkugler fik jeg på et fransk madlavningskursus, hvor jeg fluks meldte mig på dessertholdet. Her hed de ”mirabeller fra Lorraine” og indeholdt en ordentlig sjat mirabellebrændevin.
Prøv også min opskrift på sunde julekugler TRYK HER
Resultatet var lækkert, men kuglerne var lidt blege og kedelige at se på. Så i min version har de fået en kirsebærrød kulør med hjælp fra kirsebærvin, rødbedesaft og lidt kirsebærsirup, som jeg har taget fra et glas syltede kirsebær.
Jeg har aldrig brugt ladyfingers til andet end tiramisu, så det var en anelse grænseoverskridende at smide dem i en blender og trykke på knappen. Men hold da op, hvor smager de godt!
Ca. 60 stk.
Arbejdstid: 35 min.
Køletid: natten over
24 ladyfingers (savoiardi)
100 g smør
1 æggeblomme (evt. pasteuriseret)
1 spsk. sukker
½ dl kirsebærvin
3 spsk. kirsebærsirup (fra syltede kirsebær)
3 spsk. rødbedesaft
evt. flormelis
Drys:
sukker
1. Kom ladyfingers i en blender, og kør til pulver. Tilsæt blødt smør, æggeblomme, sukker, kirsebærvin, sirup og rødbedesaft. Bland til ensartet masse og tilsæt evt. flormelis, hvis massen er for tynd. Konsistensen skal være som marcipan.
2. Sæt massen i køleskabet i en ½ times tid.
3. Rul massen til ca. 60 kugler på størrelse med kirsebær.
4. Hæld sukker i en skål, og tril kuglerne heri.
5. Sæt kuglerne i køleskab natten over. Servér kirsebærkuglerne som konfekt eller pak dem fint ind til en lille værtindegave. Opbevar dem i køleskabet.