Klassisk burger

Klassisk burger

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 tsk worcestershiresauce
  • 1 løg
  • ½ spsk olie
  • 2 skiver ost
  • 2 burgerboller
  • 4 salatblade
  • 1-2 tomater
  • 1-2 syltede agurker
  • salt og peber

  1. Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce,salt og peber. Form det til 2 flade bøffer.
  2. Skær restenaf løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pandemed olie og hold dem varme.
  3. Steg bøfferne på panden 2-3min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad densmelte lidt.
  4. Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiverog bøffer på underbollen. Fordel de bløde løg ogskivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.