Konfettikager

Konfettikager

Grunddejen rækker til både finskbrød, konfettikager og syltetøjskager. Ønsker du derfor blot at lave konfettikager kan du bare nøjes med 1/3 del af dejen. Så bliver der ca 30 stk.

Ingredienser

  • Grunddej
  • 300 g mel (5 dl)
  • 200 g smør
  • 100 g sukker (1½ dl)
  • 1 æg (str. mellem)
  • Drys:
  • æggehvide
  • tesukker
  • hakkede cocktailbær pistacienødder

  1. Findél smørret i melet.Bland sukker i og tilsætægget. Saml dejen. Laddejen hvile koldt en halvtimes tid, så er den nemmereat forme og udrulle.
  2. Rul dejen ud til en tyndplade. Skær den i små rudermed en klejnespore.
  3. Pensl med æggehvide ogdrys tesukker, cocktailbærog pistacienødderpå.
  4. Bag kagerne ved 175grader i 8-10 min.