Konfettikager
Grunddejen rækker til både finskbrød, konfettikager og syltetøjskager. Ønsker du derfor blot at lave konfettikager kan du bare nøjes med 1/3 del af dejen. Så bliver der ca 30 stk.
Ingredienser
- Grunddej
- 300 g mel (5 dl)
- 200 g smør
- 100 g sukker (1½ dl)
- 1 æg (str. mellem)
- Drys:
- æggehvide
- tesukker
- hakkede cocktailbær pistacienødder
- Findél smørret i melet.Bland sukker i og tilsætægget. Saml dejen. Laddejen hvile koldt en halvtimes tid, så er den nemmereat forme og udrulle.
- Rul dejen ud til en tyndplade. Skær den i små rudermed en klejnespore.
- Pensl med æggehvide ogdrys tesukker, cocktailbærog pistacienødderpå.
- Bag kagerne ved 175grader i 8-10 min.