-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Koteletter i krydret kokosmælk med asparges
Prøv en anderledes opskrift på koteletter med kokosmælk med asparges.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- 2 nakkekoteletter
- 1 spsk olie med neutral smag, f.eks. raps- eller sojaolie
- 1 dåse kokosmælk
- ca. 2 tsk thai currypasta
- eller 1 spsk stærk karry
- 10-12 grønne asparges
- 100 g fine grønne ærter
- 1 lime (saft)
- 2-3 tsk salt
- Tilbehør:
- brød, kartofler eller ris og evt. grøn salat
- Dup kødet tørt med ren køkkenrulle.
- Brun koteletterne på begge sider i varm olie i en dyb stegepande.
- Tilsæt kokosmælk og currypasta eller karry. Varm op, læg låg på panden og lad koteletternesmåsimre i pandenca. 5 min. på hver side.
- Bræk de seje ender af aspargesene og kassér dem. Skær aspargesene i halve. Kog dem ca. 2 min. i kokosmælken, så de stadig er sprøde.
- Tilsæt ærterne og varm igennem et minut.
- Smag retten til med salt og limesaft.
- Servér frisklavet med brød, kartofler eller ris og evt. salat.