Krydret varm chokolade med appelsinskum

Krydret varm chokolade med appelsinskum

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 10 min.
  • Kogetid:
  • 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (2 pers.)
  • 1 dl piskefløde
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal
  • 1/2 l mælk
  • 1 stk hel kanel
  • 2 hele nelliker
  • 1 stjerneanis
  • 50 g mørk chokolade (hakket)
  • 2-3 tsk rørsukker

  1. Pisk fløde og fintrevet appelsinskal til skum og stil det koldt.
  2. Varm mælk og krydderier – uden at den koger og si det over den hakkede chokolade.
  3. Rør til chokoladen er opløst og smag evt. til med sukker.
  4. Fordel den varme drik i 2 kopper, læg appelsinflødeskum på og server straks.