Lækker tuntartar asian style

Lækker tuntartar asian style

Så har tuntartaren fået et lille asian twist.

TUNTATAR ASIAN STYLE

(6 pers.)

400 g frisk tun

1 mango

1 lille håndfuld frisésalat

5 stilke frisk koriander

1 rød chili

2 forårsløg

1 spsk. sesamfrø

peber fra kværn

Dressing:

2 spsk. fish sauce

2 spsk. sesamolie

2 spsk. lys soya

2 tsk. mirin (riseddike)

saft fra 1 lime

2 cm fintrevet frisk ingefær

1. Skær tun og mango ud i små tern. Anret med salat og friske korianderblade på et fad eller på tallerkener.

2. Drys med finthakket chili og forårsløg i tynde skiver.

3. Rist sesam på en slip let-pande, og lad frøene køle af.

4. Pisk dressingen sammen, og hæld over tataren. Drys med sesamfrø, og kværn peber over retten.

► SE OGSÅ: Spinat-galette & nye gulerødder med knas

► SE OGSÅ: Asiatisk nudelsuppe med and

► SE OGSÅ: Tærte med kylling og grønt