Lækker tuntartar asian style
Så har tuntartaren fået et lille asian twist.
TUNTATAR ASIAN STYLE
(6 pers.)
400 g frisk tun
1 mango
1 lille håndfuld frisésalat
5 stilke frisk koriander
1 rød chili
2 forårsløg
1 spsk. sesamfrø
peber fra kværn
Dressing:
2 spsk. fish sauce
2 spsk. sesamolie
2 spsk. lys soya
2 tsk. mirin (riseddike)
saft fra 1 lime
2 cm fintrevet frisk ingefær
1. Skær tun og mango ud i små tern. Anret med salat og friske korianderblade på et fad eller på tallerkener.
2. Drys med finthakket chili og forårsløg i tynde skiver.
3. Rist sesam på en slip let-pande, og lad frøene køle af.
4. Pisk dressingen sammen, og hæld over tataren. Drys med sesamfrø, og kværn peber over retten.
► SE OGSÅ: Spinat-galette & nye gulerødder med knas
► SE OGSÅ: Asiatisk nudelsuppe med and
► SE OGSÅ: Tærte med kylling og grønt