Lammekoteletter med spidskålsalat
Møre lammekoteletter med knasende, friskt grønt – en genial ret til picnic eller en aften på terrassen.
4
Ingredienser
- 4-8 lammekoteletter
 - lidt olivenolie
 - lidt citronsaft
 - 1 fed finthakket hvidløg
 - bladene af 2 kviste rosmarin
 - salt og peber
 - ½ spidskål
 - 1 bundt radiser
 - Dressing:
 - 2 tsk dijonsennep
 - saften af ½ citron
 - 2 tsk finthakket kapers
 - ½ spsk flydende honning
 - 2 spsk olivenolie
 - salt og peber
 - 1 lille håndfuld plukket dild.
 - Tilbehør: Kartofler eller brød.
 
Sådan laver du lammekoteletter med spidskålsalat
- Grill eller steg lammekoteletterne 2-3 min på hver side.
 - Snit spidskålen i tynde strimler. Skær toppen af radiserne og skær dem i skiver.
 - Dressing: Rør sennep sammen med citronsaft, hakkede kapers, honning og olivenolie.
 - Bland spidskål og radiser sammen med sennepsdressingen og krydr med eks-tra salt og peber. Kom plukket dild over.
 - Servér lammekoteletter med spidskålssalat og nye kartofler eller brød.