Low carb opskrift: Ovnbagt gratineret sej
Nem, low carb fiskeopskrift med gratineret sej.
Denne low carb opskrift på ovnbagt gratineret sej er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
880 g sej
salt & peber
400 g porre
400 g squash, courgette
20 g bouillonpulver
4 dl vand
200 g drænet yoghurt 7%
4 tsk karry
60 g parmesan, 32+
400 g cherrytomat
Sådan gør du
Læg sejfileten i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Skær porre og squash i skiver og giv dem et kort opkog i bouillon. Tag gryden af blusset og tilsæt yoghurt og karry. Hæld blandingen over fisken. Riv parmesan hen over retten og bag den i en varm ovn ved 200° i 15-20 minutter, til fisken er mør.
Halvér cherrytomaterne og bag dem med de sidste 10 minutter. Servér fisken i en dyb tallerken og pynt med cherrytomater.
TIP
Lyssej bliver pænest, men ofte er mørksej billigere, og det smager lige så godt.