-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Lynsyltede sild med sprødt grønt
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5 min.
- Trækketid: mindst 2 timer
- Ingredienser:
- 4 ferske sildefileter
- 2 rødløg
- 2 gulerødder
- 1½ cm frisk peberrod
- 1½ dl klar lagereddike
- ½ dl vand
- 75 g sukker
- ½ tsk. salt
- Tilbehør:
- 1 bundt dild
- Skær sildefileternemidt over på den langeled, og skær finnernevæk. Tør fileterne medkøkkenrulle, og læg dem iet fad med høje kanter.
- Skær rødløg, gulerødderog peberrod i megettynde skiver.
- Kog eddike, vand, sukkerog salt op i en gryde.Kom grønsagerne i lagen,og kog op igen. Hæld denkogende lage over sildene.Ryst fadet, så lagenkommer godt ned mellemsildene. Lad sildene køleaf i køleskabet og trækkei mindst 2 timer.
- Tag sild og grønsagerop af lagen, og servérsildene med frisk dild.