Opskrift: Torskelasagne

Opskrift: Torskelasagne

Nem torskelasagne med spinat.

Denne opskrift på torskelasagne er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

160 g lasagneplader

300 g spinat, hakket, frost

100 g løg

200 g gulerod

10 g olie

400 g flåede tomater, dåse

friske basilikumblade

salt & peber

600 g torsk

400 g drænet yoghurt max 7%

100 g ost, max 45+

Sådan gør du

Skær lasagnepladerne til, så de passer til den form, lasagnen skal laves i. Tø spinaten op, og tryk væden ud. Pil og hak løget fint og svits det let i olien sammen med revet gulerod. Riv osten.

Tilsæt tomat og basilikum. Smag til med salt og peber. Læg lasagnen sammen lagvis med torsken i midten.

Slut af med yoghurt og ost, og bag lasagnen ved 200° i ca. 30 minutter, til den er gennembagt og gylden. Servér eventuelt en blandet salat som tilbehør. 

 TIP

 Grøntsager og fisk kan varieres efter smag og behag i denne lasagne.

Opskrifter: Stor familie-brunch