Denne opskrift på torskelasagne er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
160 g lasagneplader
300 g spinat, hakket, frost
100 g løg
200 g gulerod
10 g olie
400 g flåede tomater, dåse
friske basilikumblade
salt & peber
600 g torsk
400 g drænet yoghurt max 7%
100 g ost, max 45+
Sådan gør du
Skær lasagnepladerne til, så de passer til den form, lasagnen skal laves i. Tø spinaten op, og tryk væden ud. Pil og hak løget fint og svits det let i olien sammen med revet gulerod. Riv osten.
Tilsæt tomat og basilikum. Smag til med salt og peber. Læg lasagnen sammen lagvis med torsken i midten.
Slut af med yoghurt og ost, og bag lasagnen ved 200° i ca. 30 minutter, til den er gennembagt og gylden. Servér eventuelt en blandet salat som tilbehør.
TIP
Grøntsager og fisk kan varieres efter smag og behag i denne lasagne.
Opskrifter: Stor familie-brunch