Æbler med gele
SPONSORERET indhold

Æbler med gele til julemaden

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Æbler med gele giver en skøn balance til anden, gåsen eller kalkunen. Her får du den bedste opskrift på æbler med gele til julemaden. Se hvordan, du nemt og hurtigt lave de klassiske æbler med gele som tilbehør til din julemad.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
22. dec. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

3-4 æbler
2 dl sukker
saften af en halv citron
lidt ribsgelé

Sådan laver du æbler med gele

  1. Skær 3-4 æbler halvt igennem.
  2. Fjern kernehuset. Kog de halve æbler 3-5 min. i vand, der lige dækker, tilsat 2 dl sukker og saften af en halv citron.
  3. Tag æblerne op, og fyld dem med ribsgelé.
  4. Server æblerne til and, gås eller kalkun.

Anbefalet til dig