baconvafler
SPONSORERET indhold

Baconvafler: Den perfekte kombination af salt og sødt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du en vidunderlig opskrift på de lækreste vafler… med sprødstegt bacon på toppen. Umiddelbart kan det lyder som en lidt skør kombination, men det smager virkelig godt. Her får du opskriften, så du også kan prøve at servere vafler med bacon. Velbekomme!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
02. mar. 2022 | Opskrift | ALT for damerne
Baconvafler til 4 personer | Total: 45 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 200 g god bacon i skiver
  • VAFLER:
  • 250 g hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 3 æg
  • 4 dl mælk
  • 100 g smør
  • TILBEHØR:
  • Ahornsirup

Sådan laver du baconvafler

  • Sæt ovnen på 200 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg baconskiverne på pladen. Steg baconen, til den bliver sprød i ca. 10-12 minutter
  • Vafler: Kom mel, bagepulver, sukker og salt i en skål, og rør sammen. Tilsæt æg og mælk. Pisk til en ensartet dej.
  • Smelt smør over svag varme. Pisk smeltet smør i dejen.
  • Opvarm et vaffeljern, og bag vaflerne.
  • Anret vafler med sprød bacon, og dryp ahornsirup over.

baconvafler-opskrift.jpg