SPONSORERET indhold
Sød vaffel med solbærskum
Tynde og sprøde vafler med den smukkeste solbærskum! Servér til morgenmad eller som sød dessert.
10-12 stk.
Ingredienser
Vafler:
350 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 spsk. vaniljesukker
75 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie
5 dl mælk
Solbærskum:
½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
3 spsk. solbærsyltetøj
Pynt:
solbærstøv
Sådan gør du:
- Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
- Kom vaniljesukker og sukker i skålen med melblandingen.
- Tilsæt æg og olie. Pisk dejen sammen med en håndmikser eller på en røremaskine. Hæld mælken i, og pisk til en ensartet dej.
- Tænd vaffeljernet, og bag vaflerne.
- Pisk fløden til skum. Vend flormelis og solbærsyltetøj i skummet. Server vaflerne med solbærskum, og pynt med solbærstøv.
Tip:
Du kan selvfølgelig erstatte solbærsyltetøjet med andre typer syltetøj.