Vaffel med solbærskum
SPONSORERET indhold

Sød vaffel med solbærskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tynde og sprøde vafler med den smukkeste solbærskum! Servér til morgenmad eller som sød dessert.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
06. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
10-12 stk.

Ingredienser

Vafler:

350 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 spsk. vaniljesukker
75 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie
5 dl mælk

Solbærskum:

½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
3 spsk. solbærsyltetøj

Pynt:

solbærstøv

Sådan gør du:

  1. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  2. Kom vaniljesukker og sukker i skålen med melblandingen.
  3. Tilsæt æg og olie. Pisk dejen sammen med en håndmikser eller på en røremaskine. Hæld mælken i, og pisk til en ensartet dej.
  4. Tænd vaffeljernet, og bag vaflerne.
  5. Pisk fløden til skum. Vend flormelis og solbærsyltetøj i skummet. Server vaflerne med solbærskum, og pynt med solbærstøv.

Anbefalet til dig