Vaffel med banan og ahornsirup
SPONSORERET indhold

Sprød vaffel med banan og ahornsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér en lun vaffel til morgenmad med banan, ahornsirup og kakaonips på toppen. Mums!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
19. feb. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
10-12 stk.

Ingredienser

Dej:

10 g gær
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
5 dl lun mælk
2 æg
300 g hvedemel
¼ tsk. natron
125 g smeltet smør

Topping:

1 banan
3 spsk. kakaonips
ahornsirup

Sådan gør du:

  1. Smuldr gær i en skål sammen med salt og sukker. Tilsæt mælk, og pisk sammen.
  2. Pisk æggene i, og tilsæt mel og natron.
  3. Smelt smør, og pisk dejen sammen med det smeltet smør.
  4. Lad dejen koldhæve natten over, eller lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en time.
  5. Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
  6. Anret vafler med bananskiver og kakaonips. Dryp med ahornsirup efter behag.

Anbefalet til dig