SPONSORERET indhold
Sprød vaffel med banan og ahornsirup
Servér en lun vaffel til morgenmad med banan, ahornsirup og kakaonips på toppen. Mums!
10-12 stk.
Ingredienser
Dej:
10 g gær
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
5 dl lun mælk
2 æg
300 g hvedemel
¼ tsk. natron
125 g smeltet smør
Topping:
1 banan
3 spsk. kakaonips
ahornsirup
Sådan gør du:
- Smuldr gær i en skål sammen med salt og sukker. Tilsæt mælk, og pisk sammen.
- Pisk æggene i, og tilsæt mel og natron.
- Smelt smør, og pisk dejen sammen med det smeltet smør.
- Lad dejen koldhæve natten over, eller lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en time.
- Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
- Anret vafler med bananskiver og kakaonips. Dryp med ahornsirup efter behag.