Blomkålsvaffel med røget laks
SPONSORERET indhold

Sund blomkålsvaffel med røget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en vaffel baseret på blomkål og top den med laks og æg - så har du den perfekte morgenmadsret, der både er sund og smager skønt!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
05. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

250 g babyspinat
600 g blomkål
4 æg
50 g revet cheddarost
salt og peber
2 spsk. kokosolie/fedt til bagning

Topping:

4 æg
4 skiver røget laks
100 g babyspinat
lidt olivenolie
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Damp spinaten, til den falder sammen på panden. Dræn væden fra spinaten i en si ved at trykke spinat med bagsiden af grydeske. Hak spinaten.
  2. Riv blomkål helt fint, eller blend blomkålen, til det er som smuldr. Bland spinat og blomkål sammen i en skål.
  3. Tilsæt æg, og pisk dejen godt sammen med revet ost, salt og peber.
  4. Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet med kokosfedt/olie til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
  5. Tilbered spejlæg på en pande. Anret vafler med spejlæg, røget laks og frisk babyspinat. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.

Anbefalet til dig