-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Langtidshævet speltbrød
Klassisk brød fra middelhavsområdet med havsalt og urter.
1 Brød = 4 Personer
Ingredienser
- 10 g gær
- 4 dl koldt vand
- 1 spsk honning
- 1½ spsk havsalt
- 150 g fuldkornsspeltmel
- 400 g hvedemel
- ekstra speltmel
- olivenolie til pensling
- havsalt
- timian, rosmarin, oregano
Sådan gør du:
- Rør gæren ud i det kolde vand. Tilsæt honning, salt, fuldkorns- og hvedemel og rør dejen godt sammen.
- Dæk skålen med plastfilm og lad den hæve i minimum 12 timer i køleskabet. Tænd ovnen på 250, drys speltmel på køkkenbordet.
- Hæld dejen ud. Den skal være ret fugtig og ikke æltes. Del den i 3 portioner, der formes til aflange brød, som lægges på en plade med bagepapir.
- Pensl brødene med olivenolie og drys dem med havsalt og friske krydderurter. Bag brødene i ovnen 15-20 minutter.
- Bagetiden varierer fra ovn til ovn, så hold øje med dine brød. Det skal lyde hult, når du banker på dem.