Bulgursalat med spinat, ribs og kylling
Foto: Thomas Hergaard

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling - opskrift fra Hjemmet

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling

Bliv inspireret til en mættende og farverig salat med bulgur, kylling, spinat og ribs.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2 personer)

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
125 g grov bulgur
1 tsk fintrevet citronskal
½ tsk salt
2½ dl vand
2 stk. kyllingebryst
peber
evt. karry
½ spsk jomfruolivenolie
250 g frisk spinat
1 lille rødløg (fintsnittet)
100 g ribs (friske eller frosne)
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
1 tsk ahornsirup eller honning
salt og peber

  1. Bland bulgur, citronskal, salt og vand i en gryde. Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg i 15 min.
  2. Krydr kyllingekødet med salt og peber og evt. lidt karry. Steg dem på en (grill)pande smurt med olie 7-8 min. på hver side.
  3. Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og læg den i en stor skål. Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
  4. Vend rødløg og ribs i salaten og anret den på tallerkner med stegt kylling.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Ribs, Kylling, Bulgursalat, Spinatsalat, Sunde salater og Hovedret