Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Double chocolate-issandwich
Foto: Line Thit Klein Double chocolate-issandwich med ristede nødder

Double chocolate-issandwich

Double chocolate-issandwich

En genial måde at lave dessert på, da det meste kan laves i forvejen, og de kan spises med fingrene. Lækker, snasket nemhed!

4
Print

1 pakke chokoladesmåkager eller mariekiks med chokolade
ca. 800 g god chokoladeis
200 g mørk chokolade
evt. krymmel eller ristede, hakkede hasselnødder

Sådan gør du

  1. Lad isen stå i køleskabet i ca. 30 minutter. Det gør den nemmere at arbejde med. Læg en stor skefuld is imellem to småkager, tryk kagerne sammen, og brug en lille spatel eller lignende til at glatte siderne på issandwichen.
  2. Læg sandwichene i en boks med låg i fryseren, læg gerne bagepapir imellem, hvis der er flere lag. De skal fryse i mindst 4 timer, før de er klar til at spise.
  3. Smelt chokoladen i vandbad, og dyp sandwichene, så den ene halvdel dækkes af chokolade. Drys med det samme med krymmel eller hakkede nødder, inden chokoladen stivner. Servér!

Tip: Opbevar dine issandwich i op til en uge i fryseren.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Islagkage, Cookies og Hjemmelavet is