
SPONSORERET indhold
Nem & spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
Supernem og virkelig dejlig aftensmad. Du kan også bruge den lækre spicy karrysuppe som forret til 4 personer inden en asiatisk inspireret menu. Se her, hvordan du laver den lækre suppe med rød karry og kødboller:
Karrysuppe med kødboller til 2 personer
Ingredienser
Kødboller:
300 g hakket svinekød
3 forårsløg, det hvide
3-4 spsk fiskesauce
1 håndfuld koriander
2 tsk rød karry
Suppe:
2-3 spsk rød karry (efter smag og styrke)
2 lime, saft heraf
2 spsk sukker
2 løg, i både
2 spsk hakket ingefær
1,6 dl kogende vand
100 g nudler, gerne udon
¼ blomkål, i mundrette stykker
3 forårsløg, det grønne
2 håndfulde babyspinat
Sådan laver du spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
- Sæt vand over til kødboller og suppe. Salt det rigeligt, det til suppen.
- Rør kødet med finthakkede forårsløg (gem det grønne til suppen), fiskesauce, hakket koriander og en smule karry. Form farsen til kødboller, og pochér dem i kogende vand i 4-5 min.
- Kom imens 1-2 spsk rød karry i en gryde sammen med limesaft, sukker, løg og ingefær.
- Hæld kogende vand over, og tænd for suppen. Lad den simre i 5 min, imens kødbollerne pocherer. Kom nudler og blomkål i, og lad det koge i 3 min. Tilsæt kødboller og forårsløg og babyspinat lige inden servering. Smag til, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Karrysuppe med kylling