Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Aldrig mere yoyovægt, sund aftensmad

Aldrig mere yoyovægt, sund aftensmad

Fiskefrikadeller med remoulade

Prøv denne klassiker i en sund forklædning. Opskriften er fra kogebogen "Stop yoyovægten".

4
Print

300 g torskefilet, mørksej eller lyssej
½ løg
1 lille gulerod
1 lille stykke porre
1 æg
2 spsk grovvalset havregryn
salt og peber
kokosolie

Sukkerfri remoulade:
½ løg
1 gulerod
1 sukkerfri drueagurk
50 sukkerfri asier
2 dl kvark eller skyr
1 dl mayonnaise
3 spsk karry
lidt salt og peber

Sådan gør du:

Start med remouladen: Pil og hak løget fint. Skræl guleroden, der hakkes fint sammen med drueagurk og asier. Rør kvark, mayonnaise og karry sammen til en lind creme. Bland den sammen med de øvrige ingredienser og lad det stå og trække i en times tid.

Hak fisken groft med kniv eller i blender. Pil og hak løget fint. Riv guleroden fint og vrid saften fra. Skær porren i tynde skiver. Rør fisken sammen med løg, gulerod, porre, æg og grovvalset havregryn til en lind fiskefars. Krydr med salt og peber. Form farsen til små frikadeller. Steg dem på en pande i lidt kokosolie, indtil de er gyldne på begge sider.

Spis dem med remouladen og kogte grønsager eller salat til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Fiskefrikadeller, Fisk og Hovedret