
SPONSORERET indhold
Salat med nye kartofler, parmaskinke og oliven
En skøn salat med nye kartofler, parmaskinke og oliven. Den er hurtigt lavet, og smager skønt!
4 personer
Ingredienser
750 g små nye kartofler
75 g spæd spinat
150 g cherrytomater
½ agurk
150 g parmaskinke
100 g fetaost
1 dl sorte oliven
salt, peber
Dressing:
4 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. rødløg i små tern
salt, peber
Sådan gør du
- Rens, og kog kartoflerne (se hvordan her på siden). Afdryp, og afkøl dem.
- Skyl spinaten, og afdryp den godt. Vend spinat, halve kartofler, halve cherrytomater og agurk i tern sammen. Pisk dressingen sammen, og vend den i.
- Fordel parmaskinke, fetaost i små stykker og oliven over
Sådan koger du nye kartofler
Skrub de nye kartofler med en stiv børste, eller skrab dem med en lille urtekniv. Skyl dem i rent vand. Nye kartofler skal kun koge 10-15 min., til de lige akkurat er møre. Kog dem i letsaltet vand (ca. 2 tsk. salt pr. 1 liter vand). Tilsæt gerne stilke af dild, persille eller løvstikke, det giver dem en ekstra god smag. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem tørre i gryden.