Kartoffelsalat med rygeost
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med rygeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne salat egner sig godt til frokost, men kan også bruges som tilbehør til aftensmaden - og så er den nem at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
14. jun. 2019 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

250 g små nye kartofler
200 g rygeost, gerne fra Løgismose
2 dl cremefraiche 18 %
10 radiser
¼ agurk
1 dl små blomkålsbuketter
1 forårsløg el. 2 spsk. purløg
salt, peber

Tilbehør:
ristet rugbrød

Sådan gør du

  1. Rens, og kog kartoflerne (se hvordan i faktaboks). Afdryp, og afkøl kartoflerne.
  2. Rør rygeost og cremefraiche sammen. Skær radiserne i både eller skiver. Skær agurken i små tern. Skær kartoflerne i tern. 
  3. Vend grønsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber. Pynt med snittet forårsløg eller purløg.
  4. Server på ristet rugbrød.

Anbefalet til dig