Glutenfri knækbrød med kerner
SPONSORERET indhold

Glutenfri knækbrød med kerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er lækkert med hjemmelavet knækbrød på morgenbordet eller på ostebordet. Disse glutenfri knækbrød er nemme at lave, så det er bare at komme i gang.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. dec. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
25 stk. knækbrød

Ingredienser

Glutenfri knækbrød med kerner

150 g mandler
1 dl græskarkerner
4 spsk. sesamfrø
3 spsk. mandelolie
1 sammenpisket æg
½ tsk. salt, gerne Maldon

Sådan laver man glutenfri knækbrød med kerner

1. Hak mandlerne fint, enten med en kniv eller i en foodprocessor. 


2. Vend mandlerne sammen med græskarkerner, sesamfrø, olie, æg og salt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den måler ca. 30 x 30 cm. Fjern det øverste stykke bagepapir.


3. Skær knækbrødet ud i 25 firkanter på ca. 6 x 6 cm. Læg forsigtigt bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og bag dem på midterste ovnribbe i ca. 30 min. ved 150 gr.


4. Afkøl knækbrødene på en bagerist.