
Glutenfri knækbrød med kerner
Det er lækkert med hjemmelavet knækbrød på morgenbordet eller på ostebordet. Disse glutenfri knækbrød er nemme at lave, så det er bare at komme i gang.
Ingredienser
Glutenfri knækbrød med kerner
150 g mandler
1 dl græskarkerner
4 spsk. sesamfrø
3 spsk. mandelolie
1 sammenpisket æg
½ tsk. salt, gerne Maldon
Sådan laver man glutenfri knækbrød med kerner
1. Hak mandlerne fint, enten med en kniv eller i en foodprocessor.
2. Vend mandlerne sammen med græskarkerner, sesamfrø, olie, æg og salt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den måler ca. 30 x 30 cm. Fjern det øverste stykke bagepapir.
3. Skær knækbrødet ud i 25 firkanter på ca. 6 x 6 cm. Læg forsigtigt bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og bag dem på midterste ovnribbe i ca. 30 min. ved 150 gr.
4. Afkøl knækbrødene på en bagerist.
Tip
Opbevar kiks og knækbrød i lufttætte kagedåser, så kan de holde sig sprøde 1-2
uger. Skulle de miste lidt af sprødheden, så giv dem en tur på brødristeren.