
SPONSORERET indhold
Gnavegrønt med butterbeanhummus
Gnavegrønt med butterbeanhummus til 4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
Gnavegrønt med butterbeanhummus
1 dåse butterbeans
1 fed hvidløg
25 g tahin (sesampasta)
1 tsk spidskommen
1/4 dl citronsaft
100 g græsk yoghurt 2%
salt, peber
1 bundt grønne asparges
1 bundt nye gulerødder
4 stilke bladselleri.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:169 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:20 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan laver du gnavegrønt med butterbeanhummus
Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
Findel bønnerne i en foodprocessor eller multihakker med hvidløg, tahin, citronsaft og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Bræk det nederste lidt „træede“ del af aspargesene, skrab gulerødderne og halver de største på langs.
Flæk bladsellerien på langs og spis grøntsagerne til hummusen.