Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kartoffel- og løgklatkager
Foto: Jes Buusmann

Kartoffel- og løgklatkager - opskrift fra Hjemmet

Kartoffel- og løgklatkager

Kartoffel- og løgklatkagerne er perfekte som tilbehør til kød- og fiskeretter, men kan også bruges på frokostbordet.

plate 2 personer
printer Print

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
300 g kogte kartofler
2-3 forårsløg
1 lille æg
25 g smør
kommen
salt og peber

  1. Riv kartoflerne groft og snit de rensede forårsløg fint. Bland dem i en skål og tilsæt det sammenpiskede æg.
  2. Smag til med salt og peber og bag små klatkager på en pande med smør.
  3. Servér med et drys kommen som tilbehør til fisk eller kød eller sammen med andre grønsager.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tærte, Dansk mad, Klatkager og Tilbehør