Opskrift på kernerugbrød med aioli

Foto: Mikkel Adsbøl Små ristede kernerugbrød med aioli

Opskrift på kernerugbrød med aioli

Små ristede Kernerugbrød med aioli

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 stk rugbrød (1 pr. person)
2 æggeblommer
1 tsk sennep
4 dl olivenolie
1 citron, saften heraf
2-3 fed hvidløg
havsalt

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sennep sammen i hånden, med stavblender eller i foodprocessor, og kom olivenolien i lidt af gangen, stille og roligt, til det bliver en tyk creme. Kom citronsaft og presset hvidløg i og smag til med salt. Skær rugbrødsskiverne i mindre stykker og rist dem. Server dem sammen, så du dypper brødet i mayoen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Aioli, Rugbrød, Snacks, Spansk mad, Louise Bruun, Forret og Tilbehør

610x200_woordy_knap2.jpeg