Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kernerugbrød med aioli
Foto: Mikkel Adsbøl Små ristede kernerugbrød med aioli

Opskrift på kernerugbrød med aioli

Små ristede Kernerugbrød med aioli

4
Print

4 stk rugbrød (1 pr. person)
2 æggeblommer
1 tsk sennep
4 dl olivenolie
1 citron, saften heraf
2-3 fed hvidløg
havsalt

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sennep sammen i hånden, med stavblender eller i foodprocessor, og kom olivenolien i lidt af gangen, stille og roligt, til det bliver en tyk creme. Kom citronsaft og presset hvidløg i og smag til med salt. Skær rugbrødsskiverne i mindre stykker og rist dem. Server dem sammen, så du dypper brødet i mayoen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Aioli, Rugbrød, Snacks, Spansk mad, Louise Bruun, Forret og Tilbehør