Kirsebærscones

Foto: Thomas Hergaard

Kirsebærscones - opskrift fra Hjemmet

Kirsebærscones

Nyt og lækkert til kaffen eller teen. Kirsebærscones er en dejlig ny variant af scones.

Nyt og lækkert til kaffen eller teen. Kirsebærscones er en dejlig ny variant af scones.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12 stk.
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Fryse-egnet
125 g fuldkornsspelt- eller hvedemel
200 g hvedemel
2 spsk. sukker
3 tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
150 g kirsebær - udstenede
1 æg
2½ dl kærnemælk
50 g smør - smeltet

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen. Hak kirsebærrene groft og vend dem i melet.
  2. Pisk ægget sammen med kærnemælk og smør. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre.
  3. Brug en stor ske til at sætte dejen som 12 ”boller” på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag dem midt i ovnen i ca. 18 min. og lad dem afkøle på en rist.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad, Scones, Kirsebær og Tilbehør