Kirsebærscones
SPONSORERET indhold

Kirsebærscones

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyt og lækkert til kaffen eller teen. Kirsebærscones er en dejlig ny variant af scones.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
29. jul. 2013 | Opskrift | Hjemmet
12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Fryse-egnet
125 g fuldkornsspelt- eller hvedemel
200 g hvedemel
2 spsk. sukker
3 tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
150 g kirsebær - udstenede
1 æg
2½ dl kærnemælk
50 g smør - smeltet

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen. Hak kirsebærrene groft og vend dem i melet.
  2. Pisk ægget sammen med kærnemælk og smør. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre.
  3. Brug en stor ske til at sætte dejen som 12 ”boller” på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag dem midt i ovnen i ca. 18 min. og lad dem afkøle på en rist.