-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
5-kornsboller
5-kornboller perfekt til en sandwich
12 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 5 dl lunkent vand
- 1 tsk. groft salt
- 1 spsk honning
- 1 dl yoghurt naturel
- 125 g grovvalsede havregryn
- 125 g 5-kornsblanding
- 150 g fuldkornsspeltmel
- 400 g hvedemel
- PENSLING:
- 1 sammenpisket æg
- ca. 1 dl 5-kornsblanding
Sådan gør du:
- Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt derefter yoghurt, havregryn, 5-kornsblanding, speltmel samt hovedparten af hvedemelet. Ælt dejen blød og smidig med yderligere mel. Dæk den til og lad den hæve lunt ca. 1 time. Slå dejen ned, ælt den godt igennem, form den til 2 pølser og del hver af dem i 6 stykker. Form dejen til boller og sæt dem på bageplader beklædt med bagepapir, tryk dem let flade og lad dem efterhæve tildækkede til dobbelt størrelse. Pensl bollerne med æg og drys 5-kornsblanding på. Bag bollerne ved 225° i 15-20 min., til de er gyldne og lyder hule, når man banker dem i bunden.
- Energi pr. stk.: 280 kcal, fedt 16%, protein 14%, kulhydrat 70%