Marineret blomkål
SPONSORERET indhold

Marineret blomkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frisk marineret blomkål med edamamebønner og purløg. En ret der smager af forår.

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

½ blomkålshoved

Dressing:
saft af ½ citron
1 tsk shoyu (japansk soya)
1 tsk sennep
1 spsk olivenolie
40 g edamamebønner
1 bundt purløg

Sådan gør du

Del blomkål i store buketter, og kog den i en smule vand med lidt salt ½ minut, så den stadig er sprød.

Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olie i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller, hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner og purløg over.

PRØV OGSÅ: Blomkål med yoghurt og dildolie

PRØV OGSÅ: Salat med røget laks og blomkål

PRØV OGSÅ: Ristede blomkål med parmesan og rugbrød