Opskrift på ovnstegt kylling
SPONSORERET indhold

Ovnstegte kyllingelår

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

12 kyllingeunderlår
2-4 tsk harissa efter smag
salt, peber.

Mangosalsa:
Kødet af 2 mangoer i tern
½ flækket, udkernet hakket agurk
1 bdt forårsløg
1 spsk hakket mynte
2 spsk sød chilisauce.

Bulgur:
2½ dl bulgur
2½ dl kogende bouillon
25 g hakkede mandler eller cashewnødder
2 spsk hakket mynte
salt og peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    45 %

Sådan gør du

Gnid kyllingelårene med harissa, læg dem på en plade med bagepapir, sæt dem i en kold ovn og tænd ovnen på 225 grader. Steg kyllingelårene møre og sprøde ca. 40 minutter og lav tilbehøret imens.

Bland mango, agurk og forårsløg med mynte og chilisauce, smag til med salt og peber.

Kom bulguren i en skål, hæld bouillon over, dæk skålen med plastfilm og lad den trække, til den har opsuget væden. Rør den løs med en gaffel og smag til med nødder, mynte samt salt og peber . Servér de stegte kyllingelår med salsa og bulgur.