Pasta med tunfisk
SPONSORERET indhold

Pasta med tunfisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 15 min. Ikke fryse-egnet

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

1 lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hk. tomat med basilikum
1 spsk kapers
5 oliven
1 spsk balsamico
1 dåse tunfisk
200 g pasta
salt og peber
Tilbehør: parmesanost og brød

  1. Sauter finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt de hakkede tomater.
  2. Lad sovsen simre 10-15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend kapers og hakkede oliven i sovsen sammen med balsamico og afdryppet tunfisk.
  4. Smag til med salt og peber og server med afdryppet pasta, parmesanost og brød.