Pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater
Foto: Mikkel Adsbøl og Betina Hastoft

Pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater

Prøv de lækre pizzasnegle med kødsovs og soltørrede tomater, der også kan bruges til madpakken.

printer Print
clock 20 minutter
plate 20 stk.

Pizzadej:

25 g gær
3¼ dl lunkent vand
¾ tsk. salt
200 g fuldkornsmel, f.eks. durum
300 g hvedemel, gerne pizzamel

Fyld:

250 g hakket svinekød
1 spsk. olivenolie
2 dl færdigkøbt pizzasauce eller brug tomatpuré
10 g soltørrede tomater
4 spsk. hakket persille
2-3 tsk. oregano
2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
150 g reven pizzaost
1 spsk. tørret oregano

sådan gør du

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
  3. Del dejen i 2 stykker. Rul dem ud i rektangler (15 cm x 20 cm).
  4. Svits kødet i olivenolie, til det har skiftet farve. Kom pizzasauce, soltørrede tomater i meget små tern, persille, oregano og oliven i. Kog det sammen i 4-5 min.
  5. Fordel kødsaucen over pizzabundene. Drys osten over.
  6. Rul sammen til roulader, og skær i 2½ cm tykke skiver.
  7. Læg sneglene på bagepapir. Tryk dem lidt flade med hånden, så de er ca. 1 cm tykke.
  8. Dryp med olivenolie, og drys med oregano.
  9. Bag pizzasneglene i 15- 18 min. ved 225 grader på midterste ovnribbe. Afkøl.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizzasnegle, Madpakke, Pizza og Bageopskrifter