Quesadillas opskrift
SPONSORERET indhold

Quesadillas med bønner, salsa og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Quesadillas er mexicansk og kan laves med mange slags fyld. Fælles er at der er ost i. De er også gode som snack eller en hapser til en kold mexicansk øl. Spis dem mens de er lune.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
21. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

6-8 hvedetortillas
1 dåse kidneybønner
1 glas salsa
175 g revet ost
4 tomater
salt

Sådan laver du quesadillas

1. Læg halvdelen af tortillaerne på et rent køkkenbord eller skærebræt. Smør dem med 4-5 spsk salsa. Fordel bønnerne over og drys med ost. Skær tomaterne i skiver og kom over osten. Dæk hver bund med endnu en tortilla.

2. Varm en stor pande op ved middel varme og kom forsigtigt en quesadilla over på den. Lad den stå og varme igennem, så osten inden i smelter.

3. Efter ca. 5 min vendes quesadillaen forsigtigt og varmes igennem på den anden side.

4. Kom quesadillaen over på et skærebræt og skær den ud i trekanter. Server med det samme, mens du løbende laver de andre quesadillas færdigt.