-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Ristede kammuslinger
En lækker og enkel forret, som pynter på middagsbordet og smager himmelsk. Ristede kammuslinger er også den perfekte nytårsforret. Her får du opskriften.
8
Ingredienser
- Hindbær-vanilje-sirup
- 1 polynesisk vaniljestang
- 100 g sukker
- 100 g frosne hindbær
- 1 dl vand
- Kammuslinger og anretning
- 24 store kammuslinger
- lidt rapsolie til at stege i
- flagesalt og friskkværnet peber
- 1 dl god olivenolie
- lidt mangoldsalat (el. anden spæd salat til)
Sådan gør du:
- Kom det hjemmelavede vaniljesukker, den tomme vaniljestang, hindbær og vand op i en lille kasserolle og kog det i 5 minutter uden låg over middel varme. Tag herefter gryden af varmen. Hæld det hele igennem en sigte, skum af og stil siruppen i køleskabet, til den er iskold.
- Kammuslinger og anretning
- Rist kammuslingerne i lidt rapsolie på en rygende varm pande i ca. 1 minut på hver side, til overfladen karamelliserer. Krydr med salt og peber.
- Dryp olivenolie i bunden af 8 smukke tallerkener og prik hindbær-vanilje-sirup heri. Anret de nystegte kammuslinger i ”tårne” a 3 stk. pr tallerken.
- Afslut sirligt med spæd salat og server straks. Server gerne hjemmebagt brød til.