-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Smørristet knoldselleri
Nok noget af det nemmeste at lave. Og så smager det af en million. Brug salaten som tilbehør til alt fra fisk til kød.
4
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- 100 g smør
- 2 bundter vild brøndkarse
- lidt citronsaft
- Dildsalt:
- 1 håndfuld dild
- 3 spsk flagesalt
Sådan gør du
- Skær skrællen af sellerien, og kasser den. Skær sellerien i både.
- Smelt smørret i en kasserolle. Klar det, ved at hælde alt det klare smør på en pande og kassere vallen (det hvide).
- Steg sellerien ved middel varme i det klare smør. Den skal have 5-7 minutter, eller til den er mør, men stadig har en smule bid.
- Anret brøndkarsen på et fad, dryp den med citronsaft.
- Knus dild og salt i en morter og drys saltet på sellerien.
- Server straks.
- TIP! Dildsaltet er også godt til fisk, på æggemadder eller til at drysse på en simpel salat. Opbevar den i 1-2 dage i køleskab.
PRØV OGSÅ: Forret med fisk: Røget laks