Spinat-dhal-suppe med linser
SPONSORERET indhold

Spinat-dhal-suppe med linser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super sund og smagfuld suppe. Det her er ægte Skipper Skræk mad!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
26. sep. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1½ dl røde splitlinser
4 dl vand
2 fed hvidløg, hakket
1 løg, hakket
1 spsk smør
2 spsk olivenolie
1 tsk spidskommenfrø
½ tsk chiliflager
200 g spinat, renset
1-2 dl vand eller grøntsags-bouillon
salt

Sådan laver du spinat-dhal-suppe

Skyl linserne og kog dem møre i 4 dl usaltet vand. Det tager ca. 15 minutter. De behøver ikke koge helt ud, men må gerne have lidt form. Sauter hvidløg og løg i smør og olie på en varm pande. Det skal ikke tage farve, men blive møre, ca. 3-4 minutter. Tilsæt spidskommen og chiliflager, kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Hæld linser og det overskydende vand på panden, og kog op. Tilsæt ekstra vand eller bouillon. Smag til med salt. Servér straks den varme suppe.

TIP
Prøv suppen med en klat yoghurt og lidt koriander på toppen.


PRØV OGSÅ: Asiatisk kyllingesalat med ingefær og cashewnødder