Sprød agurkesalat asian-style
SPONSORERET indhold

Sprød agurkesalat asian-style

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superfrisk og nem salat, der er fantastisk til alt fra frikadeller, fisk og grillede bøffer.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
17. aug. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Salat:
2 agurker
1 bundt forårsløg
1 grøn chili
1 bundt radiser
2 håndfulde koriander

Dressing:
½ dl limesaft (saft af ca. 2 lime)
2 tsk sukker
4 spsk fishsauce

Sådan gør du

Salat:
Skræl agurkerne, og flæk dem. Skrab kernerne ud med en ske, og skær agurkerne i skrå skiver. Snit forårsløg, chili og radiser i tynde skiver.Vend groftplukket koriander sammen med resten lige inden servering.

Dressing:
Rør limesaft med sukker og fishsauce. Vend salaten med dressingen, og servér straks.