Sprøde forårsruller med grønt
SPONSORERET indhold

Sprøde forårsruller med grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hemmeligheden ligger i den rigtige forårsrulle-dej. Og fyldet må gerne have lidt bid.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
11. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g risnudler (gerne de helt tynde gennemsigtige risnudler, der f.eks. kan købes i thai-supermarkeder)
2 gulerødder
150 g hvidkål, fintsnittet
lidt olie til stegning af grøntsager
3-4 spsk soja – f.eks. tamari
1½ tsk finthakket rød chili
lidt salt
½ tsk sukker
ca 25 stk forårsrulle-dej – mål ca. 14x14 cm (købes f.eks. i thai-supermarked)
olie til stegning af forårsruller
Tilbehør: chilisauce, lime og evt. soja.

Sådan gør du:


Giv risnudlerne et opkog i kogende vand, og lad dem trække et kort øjeblik, til de er møre. Hæld dem i en sigte, og afkøl med kold vand.

Skræl gulerødderne, og skær dem i små strimler. Steg gulerødder og hvidkål i et par minutter på en pande med lidt olie, tilsæt de kogte risnudler og steg videre et kort øjeblik. Krydr med soya, chili, salt og lidt sukker, og afkøl.

Tag et stykke forårsrulledej, kom 1 spsk nudel-grøntfyld på midten. Fold siderne ind, rul til en forårsrulle og pensel lukningen med lidt koldt vand. Læg rullerne på en tallerken med lukningen nedad.
Opvarm olien på panden, og steg forårsrullerne, til de er sprøde og gyldne. Lad dem afdryppe på køkkenrulle inden servering, og servér de sprøde ruller med chilisauce og lime til at dryppe på.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/